Blogger Backgrounds

Informasi untuk Wanita

Pelbagai panduan, petua, resipi dan info untuk dikongsi bersama-sama anda.

Thursday, August 16, 2012

BULAN ICT 2012



Rasanya dah berapa bulan tak update blog ni.... bukan tak nak update, tp bila admin blogger ni tukar layout, bila post je, apa yg di post especially tulisan, dah jd sebaris semuanya...tak tau lah knp jd mcm ni.... layout yg baru pun tak best, sukar nak cari, suka yg lama lagi..... nak buat mcmmana bukan kita yg tukar pun...

Tapi bila ada pertandingan blog ni, rasanya teruja nak masuk....hehehe...tema blog ni menepati atau tidak tak tau lah, biarlah pihak juri yang tentukan...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...